MELANIE

Hejhej! Nu sitter jag hos Melanie, Astrid fiser och låtsaspippar. Och Sara pustar ut sin philadelphiaandedräkt. Melanie vakar över mig så jag inte ska göra något busigt... Bilder från igår kommer sedan, puss!

Théthéthé

Namnamnamnam. Jag eeelskar te. Jag vet att uppdateringen har varit förförligt kass men nu ska jag faktiskt titta på Svenska Hollywoodfruar på Tv3 Play och dricka massa Sagofethé. Vi hörs när vi hörs, antagligen imorgon. Kram!

OSTFIL

TA BORT OSTFILEN FÖR I HELVETE ASTRID. OCH DÅ MENAR JAG NU. AAAAAAAAH BD. MMMMMH THE CURE. MWAAAAAAAH THE SMIIIIIIIIITHS!!!!!!

VÅRDAGJÄMNING

Morrnmorrn!

Nu sitter jag i en mysig t-shirt och dricker thé. Härligt. Har sovit ut och ätit en stor och god frukost. Dock har jag superont i huvudet.. Ja, det blir nog en lugn dag, med filmer, böcker, massa thé och kanske en promenad. Hoppas ni får en toppenlördag, kram! ♥'


Elite Studios

Hittade en bild från dansuppvisningen i julas, det fanns många fler men alla såg ju fan ut som påskakärringar:


JORDGUBBAR IGEN

Alltså det är så himla gott!! Sitter och äter jordgubbar och mjölk som efterrätt efter middagen. Underbart!



Mums


Hehe, mitt hår är helt flygigt :P


RUNKE BALL

Jag lyssnar på Eddie Meduza just nu. Har gått runt och nynnat på Runke ball flera dagar i rad nu, och nu lyssnar jag äntligen på honom. Varför är inte jag normal?

Iallafall.. Nu ska jag lägga mig, det är ju träning som gäller innan skolan imorgon, och jag och Astrid ska käka frulle på Brogyllen innan skolan också. Det kanske blir en tradition nu? Det är väldigt mysigt iallafall!

Förresten, jag tycker jag var väldigt tuff förut som faktiskt vågade gå utan smink! Jag brukar aldrig göra det, speciellt inte när jag är med min klass :o Men jag fick jävligt många kommentarer, det mesta var väl positivt, men när någon säger "oj, jag såg inte att det var du, du ser verkligen inte ut så!!" känns liksom inte som det roligaste att höra. Som om jag är mycket fulare utan smink, kanske är jag det också. Jag antar att jag får acceptera att jag inte dragit vinstlotten i det genetiska lotteriet!


Astrid Penisen nämnde att jag aldrig är seriös på bilder.. Men det är ju så tråkigt? Så torrt..


Min blogg

Jag undrar lite saker, skulle ni kunna svara på dom är ni jättesöta? Kommentera då, det spelar ingen roll om ni vill vara anonyma eller inte, bara ni svarar. Och var ärliga, i äkta Elsa-style, haha!

1. Vad är sämst med min blogg?
2. Vad är bra med min blogg?
3. Skulle du vilja ändra någonting på bloggen?

Nu ska jag försöka vakna till lite, har sovit...

FÄRSKA JORDGUBBAR

Mmm.. Här sitter jag och njuter av röda, saftiga jordgubbar. Jag älskar det, precis som resten av sverige! Konstigt nog är dom jag mumsar på helt perfekt mogna, alldeles blodröda. Åh, när jag blundar och känner smaken tänker jag på Gotland (som förövrigt har världens bästa jordgubbar) eller Köpstadsö.


Jordgubbar på paj är gott...


.. men min favorit är jordgubbar på panacotta, eller ännu hellre bara jordgubbar, mjölk och lite socker på!

POWERYOGA ELLER JOGGA?

Hallihallå!

Här sitter jag med en kopp te, har precis tagit en alvedon.. Min molande huvudvärk vägrar att släppa, därför orkade jag inte pallra mig till dansen idag. Var ju inte där i måndags heller, men ibland måste man faktiskt känna vad som är bäst för sig själv, ni kanske tycker att jag låter ego, men det måste man faktiskt göra. Så nu funderar jag på vad jag ska göra. Att sitta här och sega är ju inte så bra, därför tror jag att jag antingen ska göra ett pass poweryoga (hur skönt som helst), eller om jag orkar dra på mig springkläderna och ge mig ut på en tur.. Jag tror faktiskt att jag tar första alternativet, har inte så mycket ork... Hörs sedan!


Jag är en sådan dvdträningsnörd. Dessa tre hittade jag nu, har tre andra till, haha!


TRÖTT PÅ DATORJÄVELN

Nu orkar inte jag sitta här längre. Känns som så otroligt bortkastad tid! Ska titta på DH istället, det är ju mycket bättre, haha... Men det känns faktiskt så! Ska göra lite havregrynsgröt med frysta lingon och lite socker på istället. Kram!


Finnig med fakeleende. Härligt.

MINNEN

När jag är hemma och inte gör någonting speciellt brukar jag alltid titta på gamla bilder.. Så himla härligt! Jag blir så nostalgisk (kanske är jag för ung för att använda det ordet..). Nu sitter jag och tittar på bilder från Spanien och Gotland, har så underbara minnen därifrån! På Gotland har jag ju varit flera gånger, med mina fina kusiner Jennie och Lisa! Saknar er som tusan! Dock följer jag inte med detta året, finns tyvärr inte tid till det :( Men jag bjuder på lite bilder därifrån!


Jag och min söta syster, som jag inte vill ska vara med på bloggen!


Jag ser otroligt sur ut ..


.. ytterligare en bild där jag sitter på Visbymuren!


Oxford

Förresten, måste bara upplysa er om att någon dag efter skolavslutningen drar jag till Oxford i några dagar. Har bara varit i England en gång, då i London. Men nu ska vi på bröllop och lite sådant, det är några av mammas och hennes mans kompisar som bor där tror jag.. Men det blir säkert.. intressant! Kommer hem dagen innan USA. Ska sluta skryta nu, haha!


Puerto Banùs

Yes! Nu vet jag, att den 26 juli åker jag till Puerto Banùs i år igen :D Eller, denna gången ska vi bo mellan Marbella och Puerto Banùs, och vi ska hyra ett litet hus detta året. Förra året lånade vi ju en stor lägenhet i ett komplex, det kanske var liite bättre, men då var vi ju någon kilometer från havet, denna gången är vi typ 100 m ifrån. Toppen tycker jag!


Så himla fint är det där! Älskar att gå och titta på alla fina båtar och de "rikare" människorna. Någon gång ska jag också vara sån ;)

HEMMA

Hallå där!

Nu sitter jag hemma, har sån jävla mensvärk, det känns som om jag ska spy upp alla mina inre organ för det gör så ont.. Hmm. Min lillasyster är också hemma, och då är ju mamma också det, så hon är jättesnäll mot mig. Toppen! Har ingen vidare lust att blogga nu, är sugen på jordnötssmör. Med chokladsås. Ska släpa mig till kylskåpet nu.

Ha det bra!


ETT DYK I SMINKVÄSKAN

 Här är mina favoritprodukter när det gäller foundation och sådant:



Jag börjar med FACE STOCKHOLM'S "Perfect Foundation". Egentligen är det ju en foundation, men den är så pass tjock och täckande att jag använder den som concealer, på tex finnar och ringar under ögonen.


Sedan tar jag en klick av Nivea's "Natural Matt" och blandar med en fuktkräm och applicerar i hela ansiktet.


Sedan avslutar jag med "True match minerals". Den blir man helt len av, och får lite mer färg!


HEMMA FRÅN ORUST

Hej! Nu kom jag nyss hem, käkade lunch på en italiensk restaurang, mums! Iallafall, igår åkte jag till mina små söta kusiner på Orust, det var supermysigt! Vi tittade på melodifestivalen och åt ostbågar (som jag för övrigt bara kan äta en gång om året) och heeela svennefaderullan. Men det är ändå skönt att ha det "normalt" när jag är hos pappa ändå måste jag faktiskt säga.


Bild på mig från igår.


Lilla söta Elin! Haha, vi fyller år på samma dag <3


BYGGA LEGO

God morgon! Nu är jag hemma från Astrid och ska vara lite med min lillasyster. Vi ska bygga lego, hihi. Ska ut snart också, måste passa på när det är så fint väder!




Får inte nog av att titta på sommarbilder!

17:00

Nu är jag med Astrid! Hon är ganska gullig i sitt nyklippta hår, förutom att luggen är lite konstig på andra sidan liksom, fast det är bara min åsikt! Nu drar vi till Hemmakväll, puss!


Det gäller att bjuda på sig själv..


.. och det tycker Astrid med!


Fredag

Hej alla! Det var några dagar sedan ... Just nu sitter jag och pratar med Astrid som kommer hit till mig om några minuter. Får dra fram dammsugaren fort som fan, hon är ju pedant! Sedan ska vi hyra film och kanske ta en promenad, sedan åker vi till Astrid och sover där. Kul! Imorgon åker jag till papi också, har inte träffat honom på över en månad!

Hörs när vi hörs!

TVKVÄLL

Det är inte ofta jag sitter och kollar på tv. Nästan aldrig. Men idag ska jag faktiskt kolla på först Stjärnkockarna (haha, jag är konstig) och sedan DH. Älskar det. Men det är synd att Karl har dött, han var bra tycker jag!

Igår var det ju Svenska Hollywoodfruar också! Så jävla roligt är det!


Till och med Astrid Torrbensdotter tittade på de korkade Hollywoodfruarna! ;)

SRYYY FÖR DÅLIG UPDATE

Är inte det världens sämsta rubrik och början på ett nytt inlägg? Så jäkla tråkigt. Och även om jag inte har uppdaterat så mycket nu tycker jag att jag får göra det om jag vill liksom. Palla sitta och ursäkta sig, speciellt om man har annat att göra? Inte orkar jag sitta framför datorskärmen dagarna i ändå.


Oops, dålig update idag igen! FÖRLÅÅÅÅT ÄLSKLINGAR!


Ibland tycker jag inte om måsar...

Såhär gick det till i söndags!


Jag satte mig på en klippa. Ser ni den vita klicken bredvid min hand?


Ser ni att jag lagt handen i måsskiten nu?



Jag upptäcker det!

Förresten, har ni kollat in söta Astrids blogg? www.aastriiiid.blogg.se

SALTHOLMEN

Hej allihopa! N

Nu har jag precis varit nere i tvättstugan, och innan dess var jag ute med Astrid :) Vi åkte till Saltholmen och var där i några timmar, supermysigt! Vi hade med oss lite fika (eller mycket, haha) och te. Sedan tog vi massa bilder och jag satte mig i färskt fågelskit... Hehe, typiskt mig!


Mer bilder från idag får ni sedan <3

God natt!

Nu är jag hos Astrid, vi har tittat på Mysteriet på Greveholm här, med Amalia och Astrid. Det var jättemysigt! Fast jag nickade till några gånger... Menmen, sånt är livet. Imorgon blir det en rätt lugn dag tror jag, kanske ska träna med Astrid och Sara, jag får se. Annars ska jag ringa farfar och Josette, och gå på bio med dem. Och jag behöver tvätta! Det har jag inte gjort på en månad, herregud.

Ha en toppenkväll, eller natt eller vad man ska säga! Själv kommer jag ha det ganska kul, (ta det INTE fel), lite tjejsnack skadar ju aldrig ;)


Längtar efter våren..Eller iallafall att isen ska smälta :(


Astrid Nästa!

Nu åker jag till Astrid, kram!


Morgonpresent

Vaknade upp med en present bredvid mig:




Nu ska jag stäääda! Hörs sedan!


Dagens shopping!

Idag var jag och shoppade med min farfars tant, nästan min farmor. Fick med mig några saker hem:


En trenchcoat, som är betydligt snyggare på än på galgen!


En fin stickad tröja


Lite armband!

SARAS FÖDELSEDAG

Gissa vem som fyller år idag om inte ? (Och Fanny och Oliver, grattis till er med!). Hoppas du har en underbar födelsedag!


14 år!

Allergisk mot smått och mysigt ..

En bekant till mig skulle berätta om sin skola. Hon började med att säga att det var den bästa skolan som fanns, sedan fortsatte hon med ord som "smått" och "mysigt". Sådana ord i sådana sammanhang gör att mina öron stänger av sig, tyvärr. Jag är helt enkelt allergisk mot sådant. Det ska vara mycket folk! Och mysigt får det bara om det är söndag och man sitter och tittar på film.

Nej, storstäder som New York är det som gäller, annars får det vara ;)


Bella & Tyra Talkshow

Ni kan ge er på att jag kommer kolla på det! Tycker att både Isabella och Tyra har riktigt bra bloggar, speciellt Isabella. Synd bara att det är är webbtv, det brukar alltid hacka och skit, men det är det säkert värt. Kul att Kenza kommer dit i första avsnittet också! :)


11 mars kl 21:00

Hiphop och balett

En lite konstig blandning, men först har jag hiphop, sedan balett. Kul! Så nu ska jag fylla på magen med lite mat innan träningen. Kram!

TORSDAG

God morgon alla söta bloggläsare! (dock är ni mycket sötare om ni slänger iväg fler kommentarer!)

Nu har jag varit hos tandläkaren, allt var bra tydligen. Fast jag kan få tandställning om jag är missnöjd med mina tänder.. Får tänka på saken.

Nu ska jag ringa papi, sedan ska jag städa mitt rum. Puss!


Stolt moster


Alltså jag smälter. Har ni sett sötare unge?

SUSHI

Jag skulle ju egentligen äta hos Astrid, men när det blev inställt skulle jag ju äta hemma istället. Men då hade de ätit upp allt! Så mamma sprang ut och köpte sushi till mig, mums!


Köpt på mitt favoritsushiställe Yoshi på Övre Husargatan


Mina favoriter, Norimaki <3


030310

Kom nyss hem från dansen, sjukt skönt. Dock är det inte lika skönt nu, gjorde illa ryggen så det känns som nackspärr.. Inte kul!

Skulle egentligen åka till Astrid nu, men jag är inte färdig med engelskan än och blablabla.. Så vi får ta det någon annan dag snart! Vilken jäkla velpelle jag är, det är en av mina negativa sidor! Jag kan verkligen aldrig bestämma mig.


Alltså jag hatar att jag alltid skelar på bilder, visst, jag gör det med mening, men jag tänker inte på det, hahah


Trötta Astrid..




Sämsta filmen!

Måste bara säga att jag såg filmen "I love you, Beth Cooper" (var och bytte den tidigare idag), och jag måste säga att det var bland de sämsta filmer jag sett! Jag brukar gilla Hayden Panettiere, men i denna filmen gjorde hon en urusel insats. Tummen ner!


Mitt råd: Se den inte, om ni inte vill få huvudvärk i alla fall.

Rubrik

Det blev ingen träning, första passet var fullt, och andra var så tråkigt att klockorna stannade. Så jag åkte hem och käkade lite sallad, och nu sitter jag här och ska göra färdigt projektet. Hörs imorgon, puss!

TRÄNING NÄSTA

Äntligen träning på friskis igen, det var ett tag sen. Nu kör jag två timmar, wish me luck!


Haha! Hittade en ful bild på mig från helgen


Tillskott i den randiga garderoben

Kunde inte låta bli att gå ut på rasten och kolla in vårkläderna. Jag har ju lust att köpa hela butikerna nästan! Så otroligt sugen på mer vårkläder.. En tröja kunde jag inte låta bli att köpa, enkel, randig med knappar.





Gillar små detaljer, det gör plagget mycket finare

Skinnpajen på

Gud vilket härligt väder det är idag! Helt underbart. Visst, det är inte så varmt, men det är sol och blå himmel :D Så idag blev det givetvis min skinnjacka (den som inte är äkta). Jag frös faktiskt inte!


Jag tycker att den är fin med en stor halsduk över, bild på hela min outfit får ni senare!

Fika på Ethel's

Nu sitter jag och fikar med Sara! Mmm.. Ethel's är mitt favoritcafé och har fantastiska varma mackor, och kakor med jordnötssmör och choklad. Underbar vardagslyx :D

Tyvärr funkar det inte att ladda upp bilder på den lilla datorn, men ni får stå ut tills senare :)

Plugg igen

Mina inlägg blir ganska likgiltiga (inte likvärdiga då, Hansen), men nu sitter jag och försöker koncentrera mig på en engelskauppgift som ska in imorgon. Plus att det är franskaprov som jag inte har övat till. Super, Elsa!


På tal om dansen förut förresten, hittade jag en bild från en uppvisning i våras :) Mimmi, Vanda och Elsa!


I väntan på våren..

.. kan man ju alltid tänka tillbaka, eller drömma om våren/sommaren! Vintern är alltför lång här.. *suck*



Åh, Helleforsnäs en supervarm dag någon sommar <3


En dag våren/sommaren 09 när jag förstörde alla bilder.. Lyckat ;)


Bilder från helgen




Sötnos!


Ser drogad ut? :)

DANS IS THE SHIT

Kom precis hem från dansen, älskar det! Jobbigt som fan, men känslan när man sätter en hel dans är oslagbar.


Mimmi :D


Snygga Ingrid och Intesåsnyggajag

Tips!

Kalla mig konstig, kalla mig vad ju vill, men jag smörjer in mig med babyolja! Man blir jättemjuk av den, och den luktar underbart :D


Dålig bild. Kostar inte många kronor och finns och köpa på typ Hemköp.

I LOVE YOU, BETH COOPER

Ja, igår var jag på Hemmakväll och hyrde film, jag tillhör de få som inte laddar ner filmer.. Haha! Och jag hyrde "I love you, Beth Cooper" med Hayden Panettiere, sedan när jag ska titta på den finns det ingen film i! Vad fan?




Hayden är så vacker!

Matspjälkningssystemet...

SÅ TRÅKIGT! Haha, men det är lätt iaf, så det är ju bra :) Jag sitter i NO-salen nu med min galna målbråttslärarefasthonärtjej. Astrid Hansen och dom ville inte flytta på sig så jag sitter ensam nu :(

Och min näsa rinner.. Sov jättedåligt inatt på grund av att jag hostade så mycket. Men men.


Så såg jag och Ella ut förra året i Sälen. Har inte ändrat mig så mycket...

 

Hörs lite senare, troligtsvis efter dansen med bilder från helgen :)


RSS 2.0