MIN FAVORITPARFYM

Min favoritparfym är definitivt "Love from New York" från DKNY. Den luktar så otroligt gott och somrigt! Väldigt blommig och lätt, inte en sådan som man får huvudvärk av. Den sticker ut från mängden och luktar inte som alla andra parfymer. Även andra parfymer från Donna Karan luktar väldigt gott! Typ Delicious som luktar äpple :)


Min flaska som tyvärr är slut. Vill ni tävla om parfymer, klickar ni här!

KÖPSTADSÖ

Här kommer några fina bilder från i tisdags!


Min fina Astrid!


Lite galen mördarblick här?


Grillpill


NÄSSKÖLJAREN

Då och då använder jag min finfina nässköljare. Många av er kanske undrar vad det är, och det är precis som det låter, en mackapär man sköljer näsan med! Jättenbra om man är pollenallergiker, är förkyld eller bara vill rensa ut några snorkråkor. Visst, det kanske är lite äckligt, men det känns väldigt skönt efter! Här kommer en liten steg för steg anpassad för en nässköljare från Apoteket:

1. Häll upp ungefär 2 dl ljummet vatten i en mugg eller liknande. Blanda ner 1 tsk salt i och rör om.
2. Sug upp 60 ml vatten (alltså lika mycket som röret rymmer)
3. Kör upp änden i näsan och börja spruta upp vatten i näsan, samtidigt som du säger AAAH med öppen mun. Vattnet rinner ut ur andra näsan tillsammans med snor och annat gegg.


Här är min fina från Nasaline, som går att köpa på Apoteket. Annars finns en kannformad kanna att köpa här!

 


Pssst! Nu har jag även en kategori som heter hälsa!


SPONSORED BY DESTINY

Hallåj!

Här sitter man och lyssnar på Slagsmålsklubben. Har totalt fastnat för dom! Ingen aning varför, egentligen är deras musik ganska skum, haha! Men på något sätt gör den mig glad, och det är ju alltid bra ;)

Nu sitter jag och äter jordnötssmör med sked direkt ur burken.. Mums, helt gudomligt gott! Hatar att ha pms, magen har ingen botten, och jag äter ofantliga mängder jordnötssmör. Konstigt det där!

Iallafall, om ni kikar in senare kommer ni få se ett inlägg med bilder från helgen (kössö) och ett om min kära nässköljare. Kramar!



Tog bilden alldeles nyss, är medveten om att jag ser kind of bitchig ut, men det får duga!


MATMONSTER

H E R R E M I N S T O R A F E T A G U D . Jag är helt proppmätt! Har ätit hur mycket som helst under mina fyra lediga dagar. Verkligen heela tiden! Gosh, nu får det minsann bli ändring, men vafan, man är bara ung en gång och det är ju nu man har bäst ämnesomsättning, så det är la bara att lassa på ;)

Är svintrött nu, ska gå och ta en snabbdusch, och sedan dyka i säng. Kram!

ON MY BRAIN

Idag har jag gått och nynnat på låten "I made it". Den är så bra! Ni vet vilken jag menar va? Lyssna på den om ni inte vet ;) Jaojao, nu ska jag gå och tvätta bort allt smink och kissa litegrann, så Astrid också kan blogga!


NÄSTA HÅLLPLATS: ASTRID!

Nu ger jag mig iväg till Astrid igen! Ska sova över där i natt igen, och imorgon ska vi göra något riktigt mysigt, vi ska nämligen cykla till Saltholmen, åka ut till en ö och grilla! Snacka om mysigt. Det blir bara jag och Astrid, men det gör ingenting. Vi funderar på att åka ut Kössö, dvs Köpstadsö! Hur kul som helst ju. Självklart är det supermysigt när det bara är hon och jag, jag måste prata lite med henne om några viktiga saker som har hänt, sådant som man håller utanför en blogg och endast kan prata om med någon enstaka. Fast samtidigt hade det varit jättekul också om vi var ett gäng som drog och grillade också, men det får hända någon annan dag. Nu ska jag skynda mig, Astrid har väntat ett tag, haha!


haha, PUSS och hej :)

TVÄTTIS

Hallå där!

Jag håller på och är mitt uppe i tvättningen. Skönt, behövde verkligen få alla trosor och sånt tvättade.. Jag hade inte tvättat sedan innan Åre innan... Jag tvättar själv, alltså mina föräldrar tvättar inte åt mig (sålänge jag inte är hos pappa, men där är jag inte så ofta), egentligen ska jag få pengar för det, det fick jag förut, men jag vill inte ha det längre, tycker det är onödigt och att jag får tillräckligt mycket saker ändå. Det verkar vara ganska ovanligt att trettonåriga människor tvättar, tvättar ni själva?

Har supermysiga planer för imorgon och ikväll, berättar senare. Nu ska jag ner till tvättis igen, kram ♥


Visst är jag fin i slöja? Hmm, jag tror inte att jag ska bli muslim ;)

KP KRYSS & KLUR

Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma hos Astrid, vi har precis löst Kryss & Klur med KP. Sara L är också här. Känns lite som om man är tio år igen :)

Menmen, nu är jag hungrig och ska försöka övertala de andra om att vi ska käka lunch!!


LÖKEBERGA

Hejsan!

Nu har jag nyss kommit hem från Lökeberga, som är en restaurang typ, med en del av min pappas släkt. Och herregud vad jag har ätit!! De bara trycker i mig ju.. Det är en stor fet buffé, med massa gott, och jag + mat liksom....

Förresten, har ni sett någon bild från när jag var i åre? Haha, i brist på annat får ni en:


DAGEN

Dagen har faktiskt varit riktigt rolig! Träffade Elsa runt två och vi gick runt lite för att sedan åka till Skintebo.. Där träffade vi Sofia, Kalle och Erik tror jag han hette? Iallafillefall, det roliga under dagen var lilla Ross och Crille.. Hmm. Mer än så blir det inte. Nu är det dags att lägga, imorgon är det en ny dag ♥


Jag på Sofias studsmatta..


BILDER


Parias birthday!




Rawr, het kille på Åhléns!

LÖRDAG

Hej!

Idag vaknade jag runt halv tio, efter 11 timmars sömn! Var supertrött igår, så jag gick och la mig tidigt.. Sedan gick jag ut lite med min kära familj. Snart ska jag träna lite pilates, vill ju bli smalare! Jaja, får se om jag hittar på något annat sedan, kramar <3

LIVET SOM HUND + GÖKBOET

Filmkväll ikväll, SJÄLV. Herregud, det var längesedan :o


NU JÄVLAR

Usch, nu mår jag dåligt när jag ser mig själv i spegeln. Jämför mig med exakt ALLA tjejer jag ser. Hemskt. Bajs update, jag är ingen bra bloggare. Nähä. Nu ska jag sova så jag orkar träna massa imorgon. <3

MVG

Man vill ju inte skryta men...

GISSA VEM SOM FICK MVG PÅ ETT NATIONELLT PROV I FRANSKA FÖR NIORNA???

Haha, så stolt är jag, går ju trots allt bara i sjuan :)


WITHOUT MAKEUP

Försöker göra engelska.. Känner att det kommer ta at least tre timmar. Nu ska jag sminka av mig, så jag kan gnida mig i ögonen. När jag inte har något smink kommer jag antagligen att se ut såhär:


MYSIG DAG

Dagen har varit ganska bra, vaknade upp hos Sofia. Sedan var jag ute och gick med Sara och Astrid i en och en halv timme. Sedan plockade pappa upp mig och vi hälsade först på min underbara gammelfarmor, sedan min farfar och "farmor". Sedan åkte jag hem och var lite med mig lillasyster, och sedan har jag pluggat sedan dess. Älskar sådana dagar som idag, när man träffar massa personer man älskar! Hoppas att ni har haft en lika mysig dag som jag, nu ska jag sova <3


Har ni kikat in på söta Astrids blogg?


MYSIG DAG

Dagen har varit ganska bra, vaknade upp hos Sofia. Sedan var jag ute och gick med Sara och Astrid i en och en halv timme. Sedan plockade pappa upp mig och vi hälsade först på min underbara gammelfarmor, sedan min farfar och "farmor". Sedan åkte jag hem och var lite med mig lillasyster, och sedan har jag pluggat sedan dess. Älskar sådana dagar som idag, när man träffar massa personer man älskar! Hoppas att ni har haft en lika mysig dag som jag, nu ska jag sova <3


Har ni kikat in på söta Astrids blogg?


SAKNAD

Saknad är verkligen den värsta känslan som finns. Jag kan inte tänka mig någonting värre. Ingenting mer än det.


Gammal bild, därav finnarna.


@ SOFIA

Och nu ska jag dra mig hemåt, för om tjugo minuter ska jag träffa mina söta vänner Sara och Astrid för en härlig powerwalk i solen, haha. Egentligen skulle vi ju jogga, men jag har så fruktansvärt ont i foten :o

Nu ska jag försöka luska ut vad Sofias förra blogg hette.. Jag tror inte jag kommer lyckas, men man kan ju alltid försöka :) Förresten får jag heller inte låna någon av hennes bilder, för hon tycker hon är ful :o Herregud, hon har nog inte sett sig själv i spegeln.

Ha en fin dag ♥


FÄRDIGJOGGAD

Sådär! Nu har man sprungit 5 km och gjort massa situps och sådana grejer i en halvtimme. Well done Elsa!

Nu väntar jag på att Sofia ska komma hit, har saknat henne! Sedan får vi se vad vi hittar på, jag behöver iallafall göra en djupare svenskaanalys + 4 sidor engelska.



Ha en bra dag ♥


17 APRIL

God morgon sötnosar!

Nu kom jag precis innanför dörren, har ätit brunch på Egg & Milk. Helt klart mitt favoritställe där det gäller brunch! Mycket folk, men helt underbara pancakes och bagels. Nu ska jag städa lite, och smälta all mat...


Sara är så sjukt söt, don't you think? :D


Ser ni vad jag ser? Jag är seriös på bilden!!






LIPS

GISSA VEMS?




JAG ER TRÖT

DAGS ATT SOVA

Ehh.. oui.. ehh.. oui?

Ungefär så svarar jag när min franskalärare frågar mig något, haha.

Kass bloggning idag, har inte tid. Hörs imorgon!


NY DAG

Idag är det en ny dag, nya tag. Jag kan göra dagen helt fantastisk. Jag kan göra dagen hemsk. Har mediterat lite "för att få bort alla destruktiva tankar". Nu ska jag försöka sprida vidare mitt ljus till alla andra.

Ja, låter jag inte som en Annette Lefterow? Hmm. Tveksamt.

Ha en bra dag, det kommer jag ha! ♥


Okej, jag ska tänka på att kanske bli lite mer seriös bilder. Minst en seriös bild ska det vara idag!

Godnatt ♥

Sov gott och dröm sött!

ANNA ANKA SÖKER ASSISTENT

Sitter och gör situps medan jag tittar på Anna Anka söker assistent. Idag har jag dansat, kul!

Måste bara dela med mig om en händelse förut.. Jag satt på toan och sket (najs information) och kände mig jättetrött. Sedan minns jag inte mer, och ca 25 minuter senare vaknade jag. Alltså, jag somnade på toaletten! Därför kom jag sent till dansen också.

Men nu ska jag faktiskt försöka mig på plugget lite. Har två prov imorgon, matteprov (vilket jag egentligen borde sitta och nöta in i skallen nu) och min franskalärare säger att jag ska göra niornas nationella prov i franska. Hujedamig! Hoppas det går bra, wish me luck ♥



Moi et Astrid!


Aww.. HAHA!


Astrid blev ju bra på denna bilden.. Mig? Inga kommentarer, haha :)

ROLIG KOMMENTAR

ASTRID: Assah jag är så jääääääääävla snygg. Det gör ont liksom. <3
(HA! det där var för övrigt mitt första hjärta skapat sedan... Mischa hade hår.)

OMG, vad jag sitter och skrattar ... :D


13 APRIL

Bonjour!

Idag har det varit underbart väder, precis som igår, och iförrgår.. Ändå har jag suttit inne, alla har varit helt upptagna ju! Men det är skönt och ta "paus" från allt och bara vara ego liksom. Har så pass mycket dans och sådant, så det är nice att bara ta det lugnt.

Nae, nu ska jag återgå till DH!


Tror att min favorit "Defence" har fått sig en rejäl konkurrent! "Focus" är kanske, kanske min nya favorit ;)


HISS ELLER DISS?

Ny kategori här, va! Tänkte börja med detta som lite "utfyllnad" i bloggen, vad tror ni om det?


Så, vad tycker ni, HISS ELLER DISS?

PINFÄRSK FRIDA OCH SVENSKA HOLLYWOODFRUAR

Alltså, receptet på en toppenkväll! Idag har det varit en underbar dag, fint väder, bra resultat på provet som vi fick tillbaka (45 av 47, bäst i klassen!), dans och lite andra småsaker som gör mig riktigt glad! Och alla underbara människor i min omgivning, mina älskade vänner, ni vet vilka ni är :) <3


Assah denna wunderbara bruden!! Litar på dig till max :D


Svar på kommentar!


En tjej frågade mig vart jag köpt den vita skjortan, och svaret är Pimkie! Finns ju inte i Sverige, köpte den i Spanien eller Frankrike, förra våren faktiskt!

TIME FOR BREAKFAST

Och sedan skola, ska inte bli sååå hemskt som alla verkar tycka. Kram!


ETHEL'S IS THE SHIT

Jag älskar't! Idag har varit en bra dag. Mötte upp Sara, gick en promenix, köpte kaka på Ethel's, träffade Elsa och Hanna (som förövrigt satt och rökte, skabb!), och vi gick vidare till KaffeMoster och de andra köpte mumsiga saker, sedan satte vi oss i solskenet och avnjöt det hela. Jättemysigt! Var längesedan jag träffade Elsa och Hanna också, kulkul! Sedan gick jag hem, skulle egentligen jogga med Astrid, men vi tog en powerwalk och "skvallrade" lite. Härligt, Astrid är verkligen världens bästa! Nu ska jag äta en stor middag, no diets for me!

Här kommer bli lite bilder från min och Saras brunch för någon vecka sedan:


Jag tror jag är lite vindögd..


Sara goes wild liksom liksom


Visst är vi söta? Vet ni att det är många som tror att vi är syskon .. :o
Mums!






JAG DRAR UT I SOLEN!

Nu ska jag snart möta upp Sara för en promenad i solen, kanske en fika sen också. Kram!


That's heeeeer!


Hahaha. En härlig dag för ca 2 år sedan!

HOME AGAIN

Hallå där!

Nu är jag hemma igen, efter den 11 timmar långa tågresan. Är skithungrig, så jag ska se vad som finns i kylskåpet. Hörs lite senare..


DAGS FÖR ER ATT KOMMENTERA!

Nu gäller det. Ni läser ju ändå min blogg, eller hur? Därför vill jag att ni svarar på några frågor, det tar typ 1 minut ur ert liv!

1. Säg ett ämne du vill att jag ska skriva om.

2. Om det är någonting dåligt med min blogg, säg det! (okej, jag vet, taskig update och få bilder..)

PUSS PÅ DOM SOM SVARAR!


HOLIDAY CLUB

Tjingeling!

Fan vad dålig min blogg är nu, men så äre alltsåå... Nu sitter jag på ett hotellet Holiday club eller något, och tittar på Bella & Tyra show.

Gud, känner att jag får ta tag i bloggningen nu när jag kommer hem faktiskt... Men nu orkar jag inte, jag är hungrig.

Förresten Astrid, har du det bra i Spanien? :) <3

MIDDAGEN KALLNAR

Jag lever och är frisk! Nu väntar maten på mig, hörs senare!

ÅRE!

Tjingeling på er alla!

Här sitter jag i soffan och stör mig på att solen lyser mig rakt i mitt ansikte, men jag orkar inte lyfta på råmpan för att dra för gardinen.. Det är jättefint här uppe! Dock har jag blivit solbränd i ansiktet och fått fräknar på näsan, som om jag behöver mer prickar i ansiktet!

Idag har vi åkt skidor från klockan nio till fyra. Jag känner mig inte alls trött under tiden jag åker, men när vi kom hem slocknade jag direkt. Alltså jag somnade. Och nu har vi precis ätit hemlagad middag, så gott! Sedan vi kom hit har vi bara ätit ute, och det känns lite som att man inte riktigt vet vad det är man får på tallricken, om det är bra råvaror och så. Därför försöker jag helt utesluta snabbmatsrestauranger! Usch.

Jaojao. Nu ska jag ta en promenad i kvällssolen, kram <3

Sketdator detta är alltså! Nu har jag suttit i en kvart och försökt med bilderna, det funkar inte!

HMM.

Jaa. Nu är jag hemma igen. Vi missade tåget. Dom trodde att det gick halv åtta, vi kom dit tio över sju och tittade på biljetterna, sedan visade det sig att tåget avgick kl sju. Jaha, ingenting mer att göra åt det än att köpa biljetter till ett tåg som går lite senare. Så, taxin kommer om en timme, och jag har tid för att bara sitta här. Med min havregrynsgröt. Men jag kan bjuda på lite bilder på mig och Astrid från någon gång i veckan!


Haha, jag kan verkligen inte le!!



GLAD PÅSK!

Men särskilt glad känner jag mig inte, personliga anledningar. Iallafaaaall, jag är i full rulle med att packa, taxin kommer snart ju! Bloggar på tåget, eller när jag är framme i Åre. Nu ska jag sätta mig på muggen och skita lite, sånt kan man ju inte göra på tåget, hahahaha. Ha det bra, kram ♥

Dags för seeengen

Nattinatti! Dags för att sova, imorgon är det en nu härlig dag! Kommer käka brunch med Sara imorgon, mysigt! Vi hörs då, puss <3


Gårdagens outfit

APRIL APRIL

Jag ska inte alls till USA! Era dumma sillar :)


JA!!!

Gissa vad? Jag ska åka till New York en vecka i maj! Mammas man ska jobba lite där då, och jag får följa med. Jippie!!


The new detektivbyra

Elsa and Astrid. Vi snokar och letar. Spänningen tätnar, om vad kanske ni tänker? HA! Trodde du att jag skulle berätta det. Spioneringsfasonerna kryper tillbaka till min kropp och jag känner mig barnsligt nyfiken.

Iallafall, I'm back. Tänkte börja blogga igen, ska bara få pli på mitt internet först. Men jag kommer blogga från Åre iallafillefall. Så, nu vet ni det. Nu börjar min franska, ska se Amelie från Montmarte!


RSS 2.0