Hemma igen

Home again!


Skintebo

Eller Skitebo som man kan tycka... Haha, nej jag bara skojar! Nu är jag hemma hos Sofia, och är mycket gladare än igår! Toppen, toppen.

Så, jag var inte så glad igår. Därför tog jag och Sofia massa vodka (och starkglögg, sherry, öl och massa annan skit?) från hennes pappa och drack. Hoppas att han inte märker något. Sofia sa även att jag ringde till olika människor, själv minns jag knappt så ursäkta om jag ringde dig kanske.

Idag ska jag bara ta det lugnt annars, vara med Sofia och sedan blir det ju självfallet Melodifestivalen! Hörs när jag kommer hem, kram <3

Duger inte alls som jag är

Jag ska gå ner i vikt. Eller, gå ner i vikt ska jag inte säga. Jag ska bli SMALARE. Inte för att jag tror att jag kommer att lyckas, menmen. Nu är det träning som gäller igen. Minst 10 h i veckan. Så som det var förut.

Jag blir så trött på att alla ljuger för mig. "Nej Elsa, åh, du är så fin som du är". Nej! Jag är inte fin som jag är! Det har varit en jättedålig dag idag.

Ångest över de fyra gifflarna jag åt nu. Fan vad äcklig jag är.

Folk uppskattar inte ärlighet

Tack för att ni finns, älskar er!



PLUGGHÄSTEN

Haha, jag är änna stolt över att säga det. Nu KAN jag plugga! Någonting jag inte kunde förut, hemma. Men, det har jag gjort, inför provet imorgon då alltså. Jag är ju nästan lite nervös. Eller det hoppas jag på, borde man inte vara det? Alla säger ju att de är så nervösa, jag borde ju också vara det? Aja, det löser sig.

Som belöning för att jag pluggade så flitigt nu fick jag 500 kr av Rolf. Tack så mycket! ;)

Tyvärr blir det inga bilder idag, jag hinner ärligt talat inte. Kompenserar med många imorgon. Puss!

Och kommentera mer, jag blir jätteglad då! :D


Ibland är jag helt väck!

Måste bara säga detta! Här sitter jag och skriver om magsäcken, sedan går jag in på mina dokument och hittar eTT intressant. Jag har ju för fasen redan skrivit om magsäcken, matsjälkningsorganen, labbrapport och frågesställningarna! Alltså behöver jag bara printa ut det och klistra upp på en planch, klara av provet och sedan är projektet färdigt? Ibland undrar jag fan vart mitt minne sitter!

God natt

Nu ska jag börja dra mig mot sängen, annars kommer jag inte upp imorgon!

Hehe, kan ni gissa vem den lilla skitungen är? ;)


Sofia Söt De Maré

Glömde att säga det, men henne var jag hos igår! Som vanligt hade vi supermysigt, ska antagligen sova över hos henne på fredag, mys <3 Idag var vi ganska konstiga, vilket vi brukar vara, och ringde runt till folk. Fan, alla känner igen mig när vi busringer.. Undra varför ;)


Haha, det ser ut som om jag sitter och bröstar upp mig, inte med mening!


Har inte Sofia helt underbara ögon?


Hehe, moi. Ser ni att mina finnar är på väg bort? :D


Loveu! Har alltid så kul med dig, speciellt när vi sover över :D <3

 


VI KOMMER GÖRA USA OSÄKERT..

Jag ska ju hänga med Astrid dit! Alltså fyfan vi kommer ha, två veckor ;) New York och Chicago, enda nackdelen är att tåget mellan städerna tar 22 timmar.. Men det är det värt! Värme, shopping och massa kul! Vi åker strax efter skolan har slutat i juni, så det blir inget Gotland för mig i år, men det finns ju kvar!

Och när jag kommer hem är jag antagligen bara hemma i några dagar eftersom jag ska till Spanien i tre veckor. Underbart!




Åh! Om fyra månader är vi där :)


Dålig självtagen mobilbild från Rockefeller Center när jag var där 06 <3


Projekt-plugg!

Nästan iaf. Snackade med Lillemor idag, drog till med att min pappa, han har faktiskt fått hudcancer! Men nej, det bet inte på henne, utan jag måste göra franskaprovet. SÅ svårt är det ju faktiskt inte sa hon. Nejnej, en sjua som har typ niornas prov är ju inte alls svårt. Inte alls. Plus att jag har NOprov på fredag då. Så jag får ligga i, speciellt eftersom jag missade föreläsningen om hjärtat och blodet! Toppen... Ska inte tråka ut er mer. Men jag är på JÄVLIGT dåligt humör just nu, fast egentligen är det ju mitt egna fel att jag inte har gjort det. Haha, undra vad jag kommer få för betyg i åttan...

Bara för att jag är vigare än dig.. Haha, jag ser ju skitfet ut på bilden?


Höhö, jag tappade benet eller vad man ska säga. Men lite vig är jag ju iaf, fast mitt mål är att kunna gå ner i split! Haha, lycka till ...


Just nu ..

Sitter jag i min säng och bara försöker släppa allt. Speciellt tanken på skolan. Har skitmycket att lämna in nu, och så är det 2 prov. Jag ska fan fråga Lillemor om jag kan flytta franskaprovet till nästa månad. Hon sätter alldeles för stor press på mig ju! Menmen, så är det. Ibland önskar jag att jag kunde läsa i samma takt som de andra sjuorna.


Ibland undrar jag varför jag bara lägger ut oseriösa bilder på mig själv. Jag menar, sådana som inte känner mig kanske tror att jag är handikappad?


Sommar, sommar, sommar ...




Längtar som bara den till sommaren! Här på Fårö 08 med mina underbara kusiner Jennie och Lisa ..


.. och massa hull på magen! Men så blir det INTE denna sommaren ;)


Vännen miiin

Jag har hittat en rolig bild, ser ni vem det är?


Hemmadag

Idag har jag bara varit hemma. Är rätt nedstämd av personliga andledningar.

Pictures from Dalarna

Hej igen! Förresten, det med Rasmus och Ella var bara för att reta henne, haha. Så det stämmer inte :)

Iaf.. Igår var det typ en "vanlig" dag här, alltså skidor, massa mat och sitta i baren sedan, haha. Spela lite Singstar också. Sedan på kvällen var det en liten kille som sprang runt i baren och typ pladdrade på någon jätterolig dialekt, jag trodde jag skulle dö. Sedan satt vi och snackade med hans brorsa och hans kompis. Vi åkte skidor idag också, fyfaaan alltså, jag är så fruktansvärt dålig på det. Jag och Ella tar oss ner som sniglar. Menmen, sedan fick jag nästan en köldskada i min näsa, den blev helt vit och jag tappade känseln, så vi kände att det var dags och gå in.

Snart ska vi bege oss ut i backarna (och blåsten) igen, sedan drar vi till Experium och badar. Härligt! Sedan går vi säkert ner till baren eftersom det är sista dagen idag :(


This is our ugly friend Jacob who doesn't say anything :P We speak Swenglish with him :D

Moi, idominkrull, innan dagens äventyr i backen... HAHA

I någon skog, tihi

Jag och Ella "utforskade"



Nu måste jag gå. Ella och jag ska ta ett sista åk och filma och så. Vi hörs!


Maaaajkens

Nu går jag och Ellis till Majken, ni får många bilder lite senare, puss <3


Busted Elsa

Alltså, jag är verkligen bäst på att åka skidor. Här har ni bevis ;)


Seattle ..

Hej alla!

Hoppas ni har ett bra sportlov, det har jag iallafall! Det kan man lugnt säga ..
Idag har Ella nackspärr så jag och mami har åkt skidor hela dagen, tills skidskolan började (ja, det är klart man ska gå i skidskola!). Jag har varit så fruktansvärt klumpig idag, till exempel när vi åkte knapplift för att komma till de svårare backarna trillade jag av, fråga mig inte hur jag lyckades.. Då kom ensöt kille (med smilgropar :o) och räddade mig. Dock kommer jag inte ihåg vad han hette, haha.

Nu ska jag och Ella dra ner till Lodgebaren och se om det händer något.



Förresten åkte jag och Ella skidor till Högfjället igår, otroligt vackert! Dock borde de investera bättre liftar..



Jag och Ella i Högfjället, förresten, Ella var så himla söt på badet med Rasmus :)




Varm choklaaaad


Förresten har jag sett den sötaste killen jag någonsin sett. Seattle heter han, och är från England. Helt sjukt gullig, med det finaste leendet jag någonsin sett. Jag dör helt seriöst.

-

Jävla tjockis, hahaha!


Showstars nästa..

Nu ska jag och Ella ner till baren och kolla på någonting som heter "Showstars", herregud jag kommer skratta ihjäl mig! Men det blir säkert kul. 
Vi skulle egentligen sett på Farsan men den fanns tydligen bara att se på en bio i Högfjället och inte Lindvallen.. Jaja, inte mycket att göra åt, det blir säkert mysigt där nere med något gott att dricka framför brasan.

Innan jag går måste jag säga ett konstaterande som jag och Ella har kommit fram till. Det är att det är skitmånga snygga killar här i år! Jag säger bara Rasmus ...


SÄLEN

Hej allihopa! Tant röd här...
u är jag och Ella i Sälen och har det helt underbart! Vi har precis varit på Majkens sylta och ätit lunch. Mums! Man måste ju ha bränsle så man orkar åka, haha ;) Menmen, nu sitter vi här framför den öppna spisen och dricker varm choklad i lodgen. Jag älskar det! Kan inte skriva så mycket mer nu, för kl tre ska vi träffa några utanför hotellet. Men först lite bilder:



Jag och Ella på någon bonnrestaurang på vägen upp


Blondinen och brunetten.. HAHA


Ella i korridoren

Jag igår

Mer bilder sedan eller imorgon, puss!

 


TIPS!

Imorgon åker ju jag och Ella till Sälen tillsammans med min familj, och det är ju väldigt lång resa dit, det kan ta upp till 8 timmar eller något (alltså med bil), har inte världens bästa koll. Och då är det ju lätt att man stannar på vägen och köper en cola, chips och godis typ (okej, inte godis för mig, äter bara det på nyår). Och för att undvika denna superonyttiga fälla kommer jag ha med mig ett så kallat "Survival Kit". Skratta gärna, jag gjorde det när jag hörde det, det låter liksom jättekonstigt? Men det är faktiskt väldigt bra!

Jag tar morötter, gurka, paprika och blomkål + dip på naturell yoghurt och krydda. Sedan har jag även äpplen i klyftor och torkade aprikoser med mig samt mineralvatten. Detta tycker jag är perfekt till en film eller DH. Dessutom känns det mycket fräschare än gamla flottiga chips!



Gjorde precis dessa. De håller sig fräscha om man lägger in dem i plastpåsar och ställer in i kylen ;)


Jag, helt ofixad .. :o


Nya skidkläder!

Här är mina nya skidkläder:


Rosa termobyxor, Intersport 1400 :-

 
Fleecetröja McKinley 250:-


Skidstrumpor Intersport 100:-


Stora, varma vantar från Hestra. 950 :-


Mössan, haha! Köpte den på Intersport för 230 klirr ;)


Min fina mysdress från Bikbok! 400 kr bara, vilket jag tyckte var ett väldigt bra pris. Jag och Ella kommer ju se jätteroliga ut i Sälen vi struttar runt i


VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOOOOOGG

Har någon hittat hit? Välkommen isf! Varför jag inte fortsatte att blogga på kalorimonster var för att en människa upptäckte den som jag inte vill ska läsa min blogg. Men den kommer finnas kvar som minne ändå. Och förresten, header kommer när jag har tagit någon finfin bild, vilket jag inte gjort än.


Haha, jag sitter här i min nya rosa mössa från Lindberg. Astrid tror att det är en barnmössa, men det tror inte jag (eller hoppas kanske man ska säga..:P)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0